Prima reacţie a lui Aurel Tămaş, după ce a fost acuzat de un angajat că nu l-a mai plătit de 3 luni. "Am fost indignat"

+3 click pentru
galerie

Prima reacţie a lui Aurel Tămaş, după ce a fost acuzat de un fost angajat că nu l-a mai plătit de 3 luni. "Am fost indignat" © Foto: Facebook

Aurel Tămaş a avut o primă reacţie, după ce Florin, un fost angajat, l-a acuzat că nu l-a mai plătit de trei luni. Artistul a ţinut să-şi spună propria variantă şi să clarifice lucrurile.

Aurel Tămaş a vorbit pentru "Acces Direct", unde a dezvăluit că scopul său a fost să-l ajute pe Florin în momentul în care aacesta i-a cerut o mână de ajutor. Aurel Tămaş a adăugat că a fost dezamăgit de atitudinea fostului său angajat, care avea o problemă şi cu munca, şi îi doreşte acestuia să-şi găsească drumul.

"Se întâmplă de ceva timp că samăriteanul din mine face gafe. Vin tot felul de oameni că au necazuri şi aşa a venit şi acest om pe la mine şi m-a rugat plângând că nu are unde să doarmă şi ce să mănânce. Am făcut tot posibilul ca în limita posibiltăţilor să-l ajut. Am văzut că cu munca e o problemă, l-am şi cazat, am plătit şi la restaurant să mănânce, mai am mulţi de aştia pe care îi ajut în limita posibilităţilor. Dar când am văăzut chestia de ieri, am fost intrigat. Cred că am făcut foarte mult pentru acest om, dar cred că nu-şi dă seama şi îi doresc să-şi găsească o aşezare", a spus Aurel Tămaş la Acces Direct.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest