Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu ce viza despărțirea: „Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău”

+4 click pentru
galerie

Prima reacție a lui Gabi Bădălău, după postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu ce viza despărțirea: „Îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău” © Instagram

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei de Facebook un mesaj de-a dreptul acid pentru soțul ei, Gabi Bădălău, în care și-a spus toate problemele. Vedeta a recunoscut că de mai bine de câteva luni duce o viață falsă, la care este gata să renunțe pentru binele și pentru liniștea copiilor săi. Acum, Gabi Bădălău a avut și prima reacție după postarea Claudiei Pătrășcanu. 

La câteva zile de la postarea acidă făcută de Claudia Pătrășcanu pe contul ei de Facebook în care le mărturisea tuturor că renunță la viața falsă pe care o ducea și a oferit un răspuns concret la întrebarea „de ce nu mai postează fotografii cu soțul ei”, spunând că acesta „și-a vândut sufletul pe nimic” și nu i-a păsat de nimeni și nici măcar n7u s-a mai implicat în creșterea acestora și a fost complet absent din viața lor, Gabi Bădălău a postat și el pe contul său de Instagram un mesaj prin intermediul căruia le-a dat de înțeles tuturor că soția sa nu mai ține cont de lucrurile bune pe care acesta le-a făcut pentru ea și că tot ce își dorește, la supărare, este să-l înjosească și să-l denigreze. 

„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț” a fost mesajul lui Gabi Bădălău, la numai câteva zile de la postarea acidă a Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, pe Facebook

După ce Claudia Pătrășcanu a primit numeroase întrebări în ultimul timp legate de căsnicia cu Gabi Bădălău și de faptul că nu mai postează nimic legat de acesta pe rețelele de socializare, artista a lămurit totul în cel mai sincer și asumat mod cu putință. 

Pe Facebook, Claudia Pătrășcanu le-a mărturisit fanilor săi că s-a săturat să fie victima abuzurilor și infidelităților, dar și a nepăsării soțului său în ceea ce-i privește pe copiii lor. Mai mult, artista a mărturisit că s-a săturat și de viața falsă pe care o ducea și le-a promis, în mod public copiilor săi că se va ocupa ca aceștia să crească frumos, liniștiți și fericiți, chiar dacă de acum un singur părinte va fi alături de ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro