Prima reacție a Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol s-a sărutat cu Adriana Titieni. ''Sunt de un an împreună?''

+3 click pentru
galerie

Prima reacție a Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol s-a sărutat cu Adriana Titieni. ''Sunt de un an împreună?'' © Instagram

Toată lumea a așteptat să afle prima reacție a Ionei Ginghină după ce Spynews.ro a prezentat, în exclusivitate, primele imagini cu cea care pare a fi noua femeie din viața lui Alexandru Papadopol.

Spynews a prezentat primele imagini cu Alexandru Papadopol și noua femeie din viața lui

După aproximativ o lună de când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar, paparazzii Spynews l-au surprins pe actor în brațele unei noi femei. Nimeni alta decât Adriana Titieni, soția marelui actor, Adrian Titieni.

Ioana Ginghină, prima reacție după imaginile cu Alexandru Papadopol și Adriana Titieni

Ioana Ginghină nu a rămas indiferentă în urma imaginilor apărute cu fostul ei soț, iar singura întrebare pe care a avut-o a fost: sunt cei doi cu adevărat împreună? Și dacă sunt, de când datează relația lor? ''Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gandit la asta 🤔'', a scris Ioana Ginghină pe Facebook, în urma unui comentariu primit din partea unei internaute.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit de aproximativ un an, însă vestea că nu mai sunt împreună a fost făcută publică la începutul acestei veri. În cazul în care Alexandru Papadopol și Adriana Titieni formează cu adevărat o relație, iar aceasta ar data de la despărțirea de fosta soție, acesta ar putea însemna și un răspuns pentru Ioana Ginghină cu privire la decizia actorului de a băga divorț.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas în relații bune după divorț

Chiar dacă nu a fost ușor, Ioana Ginghină a decis să rămână în relații bune cu fostul soț de dragul celor 12 ani petrecuți împreună, dar și al fiicei lor, pe care amândoi o iubesc ca pe ochii din cap.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro