EXCLUSIV / Prima reacție a iubitei „medicului cu 8 clase”: „Doctorii încearcă să-i strice imaginea”

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Prima reacție a iubitei „medicului cu 8 clase”: „Doctorii încearcă să-i strice imaginea” © Instagram

După ce „medicul cu 8 clase” Matteo Politi a povestit în exclusivitate pentru www.spynews.ro că este medic cu acte în regulă, și iubita acestuia ne-a povestit totul despre această poveste în care este implicat amorezul ei. 

În exclusivitate pentru www.spynews.ro, iubita „medicului cu 8 clase” a povestit că acesta are acte doveditoare că este doctor cu adevărat și că a făcut toate studiile pe care pretinde acesta că le are. 

„Da, eu sunt iubita lui Matthew.  Doctor Matthew Mode are toate diplomele și toate actele doveditoare că a studiat și că într-adevăr medic. Tot ce s-a scris este un fals în declarații și aș vrea și eu o dovadă că s-a transferat către medicul cu pricina acea sumă de bani. Doctorii încearcă să-i strice imaginea, nu este corect ce se întâmplă pentru că nu este nimic adevărat.
Ei știu cum merg lucrurile în România. Aș vrea să știu ce asistente au zis așa ceva, dacă au fost acolo în operațiile domnului doctor. 

Acest lucru este scris în protocol, iar acest protocol este cunoscut de toți medicii, iar domnul doctor Matthew Mode cunoaște foarte bine acest protocol. S-a scris că nu știe să se spele pe mâini sau nu știe să țină mănușile...este o afirmație cu totul falsă!
Doctorul are studii și este doctor. A început studiile în SUA, are numeroase cursuri pentru medicină estetică făcuite în Spania, SUA și alte țări. Cazul din Italia este închis, cei din Italia nu au făcut verificăruile necesare la momentul respectiv, dar cazul a fost închis, pentru că au existat dovezi că a studiat și este doctor. 

Este autorizat să folosească un alt nume, are acte doveditoare, a fost alegerea domnului doctor să folosească acel nume, un nume internațional” a povestit iubita lui Matteo Politi, „medicul cu 8 clase”, pentru www.spynews.ro.

Seria dezăvluirilor-bombă continuă, însă! Iubita lui Matteo Politi, medicul care a realizat numeroase intervenții chirurgicale în Capitală, deși are numai 8 clase va povesti mai multe în această seară, la „Xtra Night Show”, pe Antena 1, emisiune moderată de Dan Capatos. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro