Prima reacției a Flaviei, după ce s-a aflat că este însărcinată: „Da, voi fi o mamă minunată”

+4 click pentru
galerie

Flavia Mihășan © Instagram

Da, matinala Flavia Mihășan chiar este însărcinată, iar vedeta a oferit și prima sa reacție după ce s-au aflat fericitele știri. Blondina a primit felicitări din toate direcțiile, iar atunci când una a venit chiar de la Horia Brenciu, nu a putut să le mai lase ignorate.

Flavia Mihășan a fost felicitată public de Horia Brenciu, care i-a oferit și un compliment de toate zilele: i-a zis că va fi o mamă minunată. „Flavia va fi o mamă minunată! Draga mea, pentru orice dilemă, îmi știi telefonul... :-) Tata Marius, felicitări!!! :-)”, a scris Horia Brenciu.

CITEȘTE ȘI Horia Brenciu a confirmat: Flavia Mihăşan este însărcinată. Mesajul pe care i l-a transmis

De data aceasta, Flavia Mihășan a oferit și un răspuns, confirmând veștile dezvăluite pentru prima oară de www.spynews.ro. „Mulțumesc, Horia. Da, voi fi o mamă minunată, când va veni momentul, și da, o să vă sun... bine, mai mult pe Alice Dumitrescu”, a forst reacția Flaviei, care așteaptă un copil cu Marius Moldovan.

Horia Brenciu a confirmat vestea

„Și o știre de ultimă oră: Flavia va deveni mamă! Bravo, fatăăă!!! Ia, zi, o să-i povestești copilașului despre mine? Sfatul meu e să nu-l stresezi! Îmbrățișează-l și pe tata Marius, din partea mea...”, a transmis Horia Brenciu, pe rețelele de socializare.

Flavia Mihășan nu este singura vedetă care va deveni mămică la anul. Și Mirela Vaida, Gabriela Cristea și Andreea Bălan au anunțat că sunt însărcinate, toate în 5 luni și pregătite să aducă copiii lor pe lume undeva în primăvara anului 2019.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro