EXCLUSIV / Primele declaraţii ale Loredanei Chivu, după ce a fost pusă sub control judiciar: "Îmi fac rău singură"

+4 click pentru
galerie

Loredana Chivu © Instagram

Avem primele declaraţii ale Loredanei Chivu legate implicarea ei în dosarul cu carduri bancare folosite fraudulos. Ieri seară, blonda a săltată de cei de la DIICOT şi audiată în calitate de suspectă. 

Având deja primele restricţii puse, cum ar fi interdicţia de a părăsi ţara, Loredana Chivu a declarat în eclusivitate pentru www.spynews.ro că preferă să nu vorbească sau să dea prea multe informaţii pentru că îşi face rău singură în acest moment.

"Nu vorbesc despre nimic, nu am voie să vorbesc cu nimeni. Cei de la poliţie nu mă lasa, chiar nu vreau să comentez că îmi fac rău singură. Momentan nu pot pentru că sunt in ancheta", a declarat Loredana Chivu pentru www.spynews.ro.

Potrivit surselor de încredere www.spynews.ro, blondina a apelat la skimming, o procedură ce constă în montarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscripţionarea unor noi cărţi de credit, cu care se fac extrageri de numerar. 

Loredana Chivu a primit skimming de bancomat, pe numele ei, din Olanda, dar a declarat ca sunt pantofi. În acest moment, Loredana Chivu se află sub control judiciar.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro