Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a făcut accident. Polițiștii au prins-o drogată!

Primele declarații ale lui Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a făcut accident. Polițiștii au prins-o drogată! © Arhivă / Facebook

Sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani a provocat un accident în București, ulterior fiind depistată cu droguri în sânge de către polițiști. La scurt timp după ce informația a devenit publică, tatăl ei, celebrul Ioniță de la Clejani, a avut și o primă reacție.

Contactat de reporterii Antena Stars, Ioniță de la Clejani a declarat că nu știe despre ce este vorba și că nu știe nimic nici despre vreun accident, nici despre un aparent de consum de droguri ai fiicei sale.

„Nu știu nimic, nu m-a sunat. Dacă era o problemă, mă suna în secunda doi. Nu cred că a ieșit pe nicăieri aseară”, a explicat Ioniță de la Clejani, la „Star Matinal de Weekend”.

Ce spune Poliția

Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

 

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro