Primele declarații ale lui Marius Elisei, despre conversațiile intime cu transsexualul Delia Rexha. Au sau nu o relație? / EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, se află în centrul unui plin scandal, în care este implicată și Delia Rexha, nimeni alta decât fosta amantă a lui Nicolae Guță, care nu e străină deloc de lumea showbizului autohton.

Unele surse susțin că transsexualul ar fi motivul separării din urmă cu aproximativ o lună a Oanei Roman de Marius Elisei și că bărbatul ar avea o relație pe ascuns cu Delia Rexha. Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat recent, chiar în direct la emisiunea Răi Da' Buni de la Antena Stars, și susțin că au depășit problemele, iar căsnicia lor este mai sudată decât oricând.

Marius Elisei a avut și o primă reacție cu privire la presupusa legătură amoroasă pe care ar avea-o cu transsexualul Delia Rexha, iar soțul Oanei Roman nu a negat că acele conversații sunt reale, însă a mărturisit că, cel mai probabil, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

"E real, mă rog, nu știu. Probabil că este o discuție mai veche și eram cu siguranță... nu-mi regăsesc textul, adică nu sunt eu acolo, dar cert e că, cu siguranță am fost într-o stare mai avansată de ebrietate și îmi ardea de glume, de show.", ne-a spus Marius Elisei

Mai multe detalii despre acest subiect fierbinte aflați, în exclusivitate, la emisiunea "Star Magazin", prezentată de Laura Micovschi, de la ora 14:00!

Cum se apără Marius Elisei, dar și ce spune despre presupusa relație cu transsexualul Delia Rexha, aflați doar la Antena Stars!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro