Primele imagini cu al 11-lea copil al lui Nicolae Guţă. Edan este o frumuseţe de băieţel

+3 click pentru
galerie

Primele imagini cu al 11-lea copil al lui Nicolae Guţă. Edan este o frumuseţe de băieţel © Foto: Captură

Nicolae Guţă şi soţia sa, Cristina, au venit pentru prima dată la tv de când au devenit părinţi. Cei doi alături de micuţul Edan, care are doar zece zile, au fost invitaţi la "Acces Direct", unde au vorbit despre cum se simt de când în viaţa lor a venit băieţelul.

Astfel, Edan a devenit vedetă la doar zece zile după ce a venit pe lume. Micuţul este o frumuseţe de copil şi pe toată perioada emisiei a fost extrem de cuminte. Nicolae Guţă, care este tată pentru a 11-a oară, se declară extrem de mândru de băieţelul lui şi spune că nu se opreşte aici, manelistul mai dorindu-şi şi alţi copii.

"Naşterea a decurs foarte bine. Am făcut cezariană, nu am avut voie să nasc natural", a spus Cristina, care este în al nouălea cer de când a devenit mămică.

"Printre picături i-am ţinut pe toţii copiii în braţe. Dar dacă regret ceva, regret că nu am stat mai mult cu copiii mei, dar atât cât s-a putut mi-am petrecut foarte mult timp cu copiii mei. Chiar dacă viaţa este aşa, una mai caldă, una mai rece", a spus Nicolae Guţă.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro