VIDEO / Primele imagini din noua casă a Annei Lesko. Vedeta a demonstrat că este meseriaşă

Primele imagini din noua casă a Annei Lesko © Captura video

Anna Lesko s-a mutat la casă nouă sau urmează să se mute la casă nouă, căci momentan vila este în renovări.

Artista şi-a început anul bine şi pe lângă schimbarea de look pe care şi-a făcută, Anna a mai dorit să facă o aschimbare. Zis şi făcut, căci acum vedeta aşteaptă ca noua casă să fie pregătită pentru ea şi băieţelul ei.

Şi aşa cum o ştim, vedeta nu a stat departe de şantier. Pe lângă faptul că a dorit să supravegheze totul, după ce un anumit "Dorel" i-a stricat un perete întreg, acum artista s-a dovedit a fi şi o adevărata meseriasă. Dacă vreodată cu muzica nu va mai merge, Anna Lesko ştie către ce direcţie să se îndrepte.

Anna Lesko n-a stat prea mult pe gânduri şi a pus mâna pe bormaşină.

"Să ştii că nu e de joacă şi nu e nici uşor", a spus artista în timp ce făcea o gaură în perete.

După ce şi-a arătat talentul, Anna Lesko le-a arătat fanilor şi primele imagini din noua casă. Ba mai mult, Anna Lesko nu s-a ferit şi a spus şi ce anume nu îi convine de când meşterii se află în casa ei.

"Nu e ok să stau în casă cu energia asta. Interfonul meu nu mai e bun, iar zgomotul ăsta ciudat de la calorifer nu e ok, nu trebuie să facă aşa", a spus supărată vedeta.

După ce a verificat cum stau lucrurile, artista noastră s-a pus din nou pe treabaă. De data aceasta, vedeta s-a apucat să cureţe o uşă.

"Ştii că treaba asta nu e deloc uşoară", a dezvăluit Anna Lesko.

După ce a terminat turul casei, dar şi treburile, Anna Lesko a ajuns la o concluzie. Nu a fost o decizie bună de a se muta în noua casă, înainte ca renovările să fie terminate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro