Primul mesaj publicat de Răzvan Săndulescu, după ce Simona Gherghe a născut: "Bine ai venit, Vlad"

+4 click pentru
galerie

Primul mesaj publicat de Răzvan Săndulescu, după ce Simona Gherghe a născut: "Bine ai venit, Vlad" © Facebook

La scurt timp după ce s-a aflat că Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, soţul ei a publicat un mesaj emoţionant pe pagina lui. Răzvan este foarte emoţionat, mai ales că acum a devenit tată de băiat. 

Răzvan Săndulescu a publicat mai multe fotografii pe pagina sa, alături de care a scris câteva cuvinte pentru Vlad, fiul lui şi al Simonei Gherghe. 

"Welcome Vlad! Să fii independent, victorios şi tolerant. Ca 9 mai. Şi să aduci multă bucurie tuturor. 9 mai mult :) Eu de ziua SUA, Vlad Ioan de ziua Europei, red că am rezolvat problema orientării geo-politice", a scris Răzvan Săndulescu. 

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară joi, pe 9 mai, atunci când a venit pe lume Vlad Ioan. Ea şi soţul ei mai au o fetiţă, pe Ana Georgia. 

"Tot îmi caut cuvintele potrivite, care să descrie întâlnirea cu tine. Magie? Minune? Parcă-i prea puţin... Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viata ta! Mami, tati şi Ana te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea ❤️ #VladIoan#fericire #family #simonagherghe", a scris Simona Gherghe. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro