Prin ce greutăţi a trecut regretata Denisa Răducu, înainte de a începe lupta cu boala! "A avut trei şocuri"

+3 click pentru
galerie

Înainte de a începe lupta cu diagnosticul crunt, Denisa Răducu a avut trei şocuri. Geta Dovleac este cea care a dezvăluit totul!

Denisa Răducu s-a stins din viaţă după o lungă agonie. Manelista a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi a luptat cu boala timp de câteva luni. Pe lângă tratamentele specifice, Denisa Răducu a încercat şi un tratament complementar, naturist. 

În ciuda eforturilor medicilor şi ale familiei, nimeni nu a mai putut face ceva pentru Denisa Răducu. Tânăra şi-a dat ultima suflare în luna iulie a anului 2017. 

Geta Dovleac povestea în trecut că Denisa Răducu a trecut prin trei şocuri care au marcat-o profund, înainte de a începe lupta cu diagnosticul care, într-un final, a răpus-o.

Mai întâi a aflat că mama ei, Geta Dovleac, are cancer, apoi şi-a văzut contul bancar gol şi într-un final... diagnosticul cumplit.

"A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun. Ea ştia, că era deşteaptă", povestea Geta Dovleac.

Date fiind aceste circumstanţe, mama ei a încercat să-i facă toate poftele. De asemenea, femeia a mai precizat că în acea perioadă grea, nici prin cap nu i-a trecut să o întrebe pe Denisa cui ar vrea să-i lase bunurile sau cum şi-ar dori să fie îmbrăcată la înmormântare.

"De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpărat carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului", spunea Geta Dovleac. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro