Prințesa de Aur versus tatăl copilului! Cuvinte grele, după ce manelista a fost acuzată că și-a părăsit fiul

Prințesa de Aur versus tatăl copilului! Acuzații grave, după ce manelista a fost acuzată că și-a părăsit fiul © Acces Direct

Acuzaţii crunte în lumea maneliştilor! Fostul soţ al Prinţesei de Aur face dezvăluiri dureroase! Artista, care a cucerit publicul de la „X Factor” cu vocea ei senzațională, este acuzată că a fugit peste hotare și nu s-a mai uitat în urma ei, abandonându-și chiar propriul copil.

Robert, tatăl copilului Loredanei, a mers la „Acces Direct”, și a lansat în spațiul public toate acuzațiile care au circulat în presă, în ultima perioadă.

Prințesa de Aur și tatăl copilului sunt în război

Robert acuză: fosta lui soție a plecat în Londra și, cu lunile, nu i-ar mai fi păsat deloc de fiul ei de 5 ani, care ar fi rămas în întregime în grija lui.

Așa cum e normal, Prințesa de Aur a avut și ea dreptul la replică, infirmând că nu e nimic adevărat și scoțând la suprafață faptul că fostul ei soț are la activ condamnări pentru două fapte grave.

„Cu toată situația asta mă apucă râsul. Robert era bun la emisiunea „Din dragoste”. Toate acuzațiile care mi se aduc... oameni buni, eu niciodată nu o să-mi abandonez copilul și nu-mi voi abandona copilul. Este cu totul diferit ceea ce se întâmplă”, s-a apărat Prințesa de Aur.

Întrebată de câte luni nu și-a mai văzut copilul, Lorendana a lămurit că a primit custodie comună și că a mai fost, de fapt, în țară să își vadă fiul, în pofida celor spuse de tatăl copilului ei.

Adevărul este, ca întotdeauna, undeva la mijloc. Cert este că, cel mai probabil, războiul dintre cei doi rămâne foarte activ.


facebook whatsapp twitter pinterest