Mirela Vaida s-a enervat pe o invitată, în direct, la "Acces Direct". "Vă rog să ieşiţi afară acum"

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida s-a enervat pe o invitată, în direct, la "Acces Direct". "Vă rog să ieşiţi afară acum" © Captură

Situaţie incredibilă, vineri seara, în timpul emisiunii "Acces Direct". Una dintre invitate a fost dată afară din platou de către gazda emisiunii, Mirela Vaida, ca urmare a comportamentului ei greu de înţeles.

Profesoara vrea să obţină permis de port armă la şcoală

Profesoara Mihaela Ciuc, cadru didactic de educaţie tehnologică la o şcoală din Capitală, a mers în emisiune pentru a explica că vrea să deţină un pistol cu gloanţe letale, în contextul în care în prezent are dreptul doar la cel cu arme neletale. În acest fel, spune femeia, ar vrea să se apere de părinţii furioşi.

Profesoara a fost dată afară din emisiune

În timpul emisiunii, discuţia s-a aprins, iar la un moment dat, profesoara Mihaela Ciuc, a precizat că vrea să plece din emisiune. Deranjată de acuzaţiile pe cadrul didactic le-a adus părinţilor, considerând că aceştia cresc delincvenţi, Mirela Vaida a invitat-o să iasă afară din emisiune într-un fel destul de diplomat.

În plus, îndrăgita prezentatoare a ţinut să tragă un semnal de alarmă şi să-i precizeze ministrului Educaţiei că ar trebui să ia măsuri imediate în privinţa acestei profesoare.

"Doamna profesor, cu tot respectul, nu puteţi să le spuneţi părinţilor că noi creăm delincvenţi pentru că ei reacţionează când le discriminaţi copilul", a spus Mirela Vaida.

"M-aţi acuzat că eu creez delincvenţi, nu eu i-am creat, dumneavoastră i-aţi creat. Vreau să vorbesc, dacă nu mă ridic şi plec", a spus profesoara. "Dar chiar vă rog să ieşiţi. Vă rog să-i închideţi lavaliera. La revedere. Vă rog foarte mult. Nu vă permit să le spuneţi oamenilor din ţara asta că creează delincvenţi. Vă rog să ieşiţi afară acum. Din punctul meu de vedere, ministrul Educaţiei trebuie să ia o atitudine", a spus Mirela Vaida.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro