Pro TV și-a concediat o vedetă! Ce mesaj dur i-au transmis șefii postului și de ce au ajuns să o dea afară

Pro TV și-a concediat o vedetă! Ce mesaj dur i-au transmis șefii postului și de ce au ajuns să o dea afară © Pixabay

Despărțire de drumuri la Pro TV! O vedetă cunoscută a postului a fost dată afară, iar reprezentanții au avut de transmis un mesaj dur în care este lămurită întreaga situație.

O vedetă cunoscută a postului, pe care oamenii o puteau vedea săptămânal la o emisiune TV, a fost dată afară, în urma unor controverse online. Ajungea frecvent pe sticlă, iar numeroase vedete interacționau cu ea. Astăzi, în urmă cu puțin timp, postul de televiziune a anunțat că a încheiat colaborarea cu vedeta, având de transmis și un mesaj public.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu ... a încetat. (...) PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, au transmis reprezentanții postului, joi, pe 31 octombrie.

O altă vedetă a plecat, în urmă cu ceva vreme

Nu este singura despărțire contractuală din această lună. În urmă cu câteva săptămâni, Anamaria Prodan anunța, în direct, că renunță la emisiunea pe care o prezenta. Vedeta și-a argumentat decizia menționând că intră într-o perioadă foarte ocupată din viața ei, în care trebuie să se concentreze mai mult pe cariera ei în calitate de impresară.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a menționat Anamaria Prodan.

Impresara a mai explicat că își dorește să petreacă mai mult timp alături de copiii ei.


facebook whatsapp twitter pinterest