Radu Vâlcan și Adela Popescu, destinație de fițe pentru o vacanță de neuitat. FOTO

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan și Adela Popescu, destinație de fițe pentru o vacanță de neuitat, în patru. FOTO © Instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu petrec clipe minunate în familie, într-o destinație de fițe! Cu zâmbetele pe buze, cei doi s-au fotografiat alături de micuții lor și le-au transmis un mesaj fanilor.

Nu au plecat singuri! Radu Vâlcan, Adela Popescu, Andrei și Alexandru sunt într-o vacanță în Sharm el Sheikh, alături de părinții vedetelor. Însă, încă nu au făcut publică o fotografie în formula completă.

Până atunci, Radu Vâlcan a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de Adela Popescu și cei doi copii ai lor. Fericirea li se citește pe chip!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, surpriză de proporţii

Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au invitat părinţii într-o vacanţă în Egipt, mai precis în Sharm el Sheikh. Foarte fericiţi, cu toţii se bucură de timpul petrecut împreună, mai ales alături de cel doi nepoţi, Andrei şi Alexandru. 

"Tocmai le-am dat părinţilor noştri o veste fffoarte bună... Nu, nu sunt iar însărcinată. :))) În schimb, sâmbăta viitoare vom pleca cu toţii în vacanţă în Sharm el Sheikh. 🎉🎉🎉🎉 Uraaaaaa!!!! Încă o dorinţă ce se transforma în realitate. Să vă spunem cum au reacţionat? :)", a scris Adela Popescu, în urmă cu o săptămână.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro