Radu Vâlcan „controlat” de Adela Popescu, pe platourile de filmare de la „Insula iubirii”: "O prinde povestea". VIDEO

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan „controlat” de Adela Popescu, pe platourile de filmare de la „Insula iubirii”: "O prinde povestea". VIDEO © Instagram

Radu Vâlcan a făcut o dezvăluire picantă în platoul emisiunii "Xtra Night Show". Prezentatorul emisiunii "Insula Iubirii" a mărturisit că soţia lui, Adela Popescu, i-a făcut o vizită în Thailanda, la filmările primului sezon. 

Când s-a filmat primul sezon din "Insula Iubirii", Adela Popescu şi verişoara ei s-au urcat în avion şi i-au făcut o vizită lui Radu Vâlcan. Astfel, soţia prezentatorului a văzut "cum stă treaba" la "Insula Iubirii".

"Îi place foarte mult. De altfel, în primul sezon a fost în vacanţă la mine acolo, pe platouri, cu verişoara ei. Preferă să se uite ca la un serial. O prinde povestea şi atunci nu vrea să-i divulg", a spus Radu Vâlcan.

De data aceasta însă, între filmările de la sezonul 4 şi sezonul 5, Radu Vâlcan a reuşit să se întoarcă în România puţin timp, pentru a-şi revedea familia de care îi era extrem de dor. 

"Am încercat să-mi găsesc timp liber şi pentru relaxare. Chiar între cele două sezoane am stat de vorbă cu producătorii şi am reuşit să ajung acasă, la familie. Simţeam nevoia să fac asta.", a mai precizat Radu Vâlcan. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro