Orice femeie și-ar dori un soț ca el! Gestul suprem de iubire făcut de Radu Vâlcan, pentru Adela Popescu. Numai în filme mai vezi așa ceva!

+3 click pentru
galerie

Orice femeie și-ar dori un soț ca el! Gestul suprem de iubire făcut de Radu Vâlcan, pentru Adela Popescu. Numai în filme mai vezi așa ceva! © Instagram

Cine spunea că soțul perfect nu există, trebuie neapărat să arunce o privire pe profilul de Instagram al lui Radu Vâlcan! Vedeta își iubește foarte mult soția și toată lumea a putut vedea acest lucru, în urma unui gest făcut de moderatorul de la „Insula Iubirii”. 

Radu Vâlcan le-a arătat tuturor cât de mult își iubește soția! Mai exact, moderatorul de la „Insula Iubirii” nu se teme deloc să-și arate admirația și loialitatea față de Adela Popescu, așa că singura persoană pe care Radu Vâlcan o urmărește pe Instagram este...Adela Popescu, soția lui! Da, ați auzit bine, Radu Vâlcan nu-și urmărește familia pe Instagram, nici prietenii, nici cunoștințele, demonstrându-le tuturor că cea mai importantă este soția lui, Adela Popescu. 

Radu Vâlcan și Adela Popescu au 2 copii frumoși împreună

Zilele trecute, în familia Vâlcan-Popescu a fost mare sărbătoare, căci fiul cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, Andrei, a împlinit 6 luni. Adela Popescu a rememorat momentul nașterii și a povestit pe blogul ei lucruri emoționante. 

"Nu știu cum e pentru voi, dar pentru mine, chiar și acum, după două nașteri, cel mai reprezentativ moment atunci când vine vorba de aducerea pe lume a unui copil, este momentul în care i se taie cordonul ombilical și îi auzi primul plânset. Atunci, că mamă, te liniștești. Știi că e totul în regulă, că e bine (și că, Slavă Cerului, s-a terminat totul). Apoi îți aduc copilul și, pentru câteva momente, îl ții lipit de tine. Credeți-mă, nu există bucurie mai mare, fericire mai mare, sentiment mai copleșitor. Un moment că acesta nu poate fi transpus în cuvinte. Eu nu pot fi decât deosebit de recunoscătoare că am trăit asta de două ori. Că mi-am auzit copiii venind pe lume. Că le-am auzit primul strigăt și că medicul m-a anunțat că sunt bine, sănătoși. Asta era liniștea mea și era tot ce conta atunci. Însă, ca mamă, sunt conștientă că, din păcate, nu toate femeile trăiesc asta", a scris Adela Popescu.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro