Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor şi o fetiţă! "Este ceva absolut extraordinar"

+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor şi o fetiţă! "Este ceva absolut extraordinar" © Instagram

Radu Vâlcan vorbeşte despre al treilea copil, dar ne-a dat şi câteva detalii din culisele reality show-ului "Insula Iubirii". Cunoscutul prezentator TV şi soţia lui îşi doresc să fie părinţi şi de fetiţă. 

Radu Vâlcan şi Adela Popescu se gândesc deja la al treilea copil. Aceştia vor să aibă şi o fetiţă. 

"Da, ne dorim (n.r. o fetiţă) să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi", a spus Radu Vâlcan pentru Antena Stars.

Cât despre noul sezon al emisiunii "Insula Iubirii", Radu Vâlcan spune că va fi unul plin de surprize. 

"A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfăşurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele. Spuneai că momentul acela a fost cel mai greu moment de când filmaţi emisiunea. Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influenţeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda. Ce părere ai despre aceste situaţii care par atât de solide se despart atât de uşor? Oamenii se înscriu la Insula Iubirii, cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda, pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda  cu speranţa că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta.  Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărţit a fost un câştig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor", a povestit Radu Vâlcan. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro