"Răi da' buni". Cum a ajuns să arate Narcisa Suciu după ce a dispărut din showbiz. Ce spune despre revenirea în România

+3 click pentru
galerie

"Răi da' buni". Cum a ajuns să arate Narcisa Suciu după ce a dispărut din showbiz. Ce spune despre revenirea în România © Facebook

De când s-a mutat în Finlanda, Narcisa Suciu s-a retras din showbiz şi duce o viaţă complet nouă, alături de fiica ei, Daria. Recent întoarsă în ţară, artista a povestit despre ce schimbări au avut loc în viaţa ei şi dacă va rămâne sau nu în România.

Invitată la "Răi da' buni", după o lungă perioada în care nu s-a mai aflat în lumina reflectoarelor, Narcisa Suciu a mărturisit că în primii ani în care s-a mutat în Helsinki, Finlanda, fiica ei a trecut printr-o serie de transformări. Daria a fost uimită de cât de multe diferenţe există între ţara noastră şi noua ei casă. 

"Am văzut-o pe fiica mea transformându-se. Pentru că noi când am plecat era în clasa a 5-a şi acolo tot în clasa a 5-a ne-am dus direct, adică nu a pierdut niciun an şi am văzut cât de greu s-a dezvăţat de tot ce învaţase aici, începând de la cele mai simple, dar de fapt importante lucruri pentru cei dei aici, de genul «tu nu-i spui doamnei altfel decât doamna învăţătoare», iar acolo toţi îi spuneau «mie imi spui pe nume»", a povestit vedeta la "Răi da' buni".

Întrebată dacă se va întoarce permanent în România, Narcisa Suciu a spus că ar mai putea să locuiască în ţara noastră, iar dacă ar face-o, cu siguranţă nu ar mai locui în Capitală.

Cântăreaţa s-ar orienta spre alte oraşe, cum ar fi Timişoara, deoarece acolo locuiesc şi unii membrii ai familiei. Vedeta a povestit că atunci când începe să îi fie dor de ei urcă în primul avion şi vine să îi vadă.

De asemenea, Narcisa Suciu a mărturist că a început să se simtă bine în orice loc în care s-ar afla şi că graniţele nu mai reprezintă o problemă, deoarece călătoreşte din ce în ce mai des cu avionul. 

"Eu mă simt acasă peste tot. Asta cu graniţele fizice n-o mai simt de foarte multă vreme, de când m-am învăţat că e ok să mergi cu avionul şi că e sigur şi că nu e nicio problemă. Dacă mi se face dor de un loc mă urc în avion şi am plecat", a mai spus vedeta în cadrul emisiunii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro