Raluca de la Bambi, pusă pe mari schimbări! Blondina și-a vândut apartamentul, după ce i-a dat papucii iubitului

Raluca de la Bambi, pusă pe mari schimbări! Blondina și-a vândut apartamentul, după ce i-a dat papucii iubitului © Facebook

Raluca de la Bambi a pus capăt relației de curând și a decis să se despartă de omul care i-a fost alături un an și jumătate. Bambina nu prea are noroc în dragoste, motiv pentru care s-a ocupat serios de afaceri și este pusă pe mari schimbări.

Raluca s-a despărțit de iubit în urmă cu cinci luni, însă nu a divulgat niciodată motivul. Cei doi au locuit într-un apartament în Pipera, iar acum Raluca Tănase vrea să șteargă orice urmă a trecutului amoros și să vândă cuibușorul de nebunii. 

"Era un apartament prea mare, îl făcusem pentru amândoi. Vreau să mă mut, să stau singură, să scap de amintiri. O să-mi iau o altă casă mai mică, de burlaciţă. Nu cred că am ghinion în dragoste. Pur și simplu ăta e destinul. Așa a fost să fie că nu m-am măritat până acum. Nu disper încă!", a spus Raluca de la Bambi, pentru click.ro.

Denisa de la Bambi se mărită

Apropiații și prietenii sperau să o vadă la Altar pe Raluca de la Bambi, însă nuntă va face doar sora ei, Denisa. Denisa Tănase se iubește cu Marius Brânzei de peste un an, iar cei doi au o relație foarte sudată. Blonda a primit inelul de logodnă în urmă cu câteva luni, astfel că urmează nuntă mare în showbiz.

Cei doi sunt un cuplu și în afaceri. Denisa Tănase și-a lansat propriul parfum, iar afacerea îi umple conturile de bani considerabil, reușind să devină o femeie de afaceri de succes de când l-a cunoscut pe iubitul ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro