Raluca „Bombardiera”, mesaj surprinzător pentru Victor Slav, de ziua lui: „Pentru totdeauna”

+3 click pentru
galerie

Raluca „Bombardiera”, mesaj surprinzător pentru Victor Slav, de ziua lui © Instagram

Victor Slav împlinește astăzi 39 de ani. Printre persoanele care i-au urat toate cele bune chiar la ceas de noapte se numără și Raluca Silea, fosta lui iubită. Care, ce să vezi, nu s-a mulțumit cu un singur mesaj.

După ce și-a pus pe Instastory un mesaj simplu de ziua lui Victor Slav, Raluca Silea s-a decis să transmită câteva cuvinte și pe contul ei, acolo unde a postat aceeași poză, dar cu un mesaj diferit, de impact mult mai mare.

„La mulți ani, Vic! Oamenii frumoși rămân în viața mea pentru totdeauna!”, a transmis Raluca Silea, postarea fiind apreciată de sute de oameni, printre care și... Victor Slav!

Acest gest al brunetei confirmă ceea ce cei doi au transmis, în momentul în care au anunțat că se despart. Și anume că vor fi mereu prieteni.

S-au depărţit în luna aprilie

Raluca a organizat o petrecere de ziua ei, dar la care nu a fost prezent şi Victor Slav. A ales să petreacă la ziua de naştere a unui prieten. Victor Slav şi-a făcut însă datoria şi i-a trimis un buchet de flori iubitei sale. La scurt timp a venit şi vestea despărţirii. „Eu si Victor ne-am despărţit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia că avem priorităţi diferite. Suntem în continuare prieteni şi nu avem ce să ne reproşăm unul altuia”, a spus Raluca atunci.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro