Raluca de la „Bambi” şi-a făcut o nouă intervenţie estetică! Cum arată acum artista. FOTO

+3 click pentru
galerie

Raluca de la „Bambi” şi-a făcut o nouă intervenţie estetică! Cum arată acum artista. FOTO © Instagram

Nu este un secret că majoritatea vedetelor apelează la medici esteticieni pentru a arăta aşa cum s-au visat întotdeauna. Raluca Tănase este una dintre ele şi nu s-a ferit vreodată să recunoască asta! Ba chiar ea dezvăluie atunci când îşi mai face câte o mică schimbare, aşa cum s-a întâmplat şi de data aceasta. 

Pe când avea 16 ani, Raluca Tănase a devenit cunoscută la nivel naţional. De atunci, a muncit şi a făcut sacrificii pentru a rămâne în top, atât când vine vorba de muzică, cât şi în ceea ce priveşte aspectul. De-a lungul anilor, a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician, iar acum pare mai mulţumită ca niciodată. 

În prezent, Raluca de la "Bambi" are implant mamar, două rinoplastii, acid hialuronic în buze şi mai multe intervenţie non-invazive, potrivit informaţiilor apărute în presă. În urmă cu puţin timp, Raluca Tănase s-a lăsat din nou pe mâna esteticianului şi a încercat firele PDO. 

Şi-a făcut o fotografie şi a ataşat un mesaj prin intermediul căruia a mărturisit acest lucru. Ţie îţi place cum arată acum? 

"Astăzi am încercat firele PDO, în timp se resorb şi se transforma în colagen", a scris Raluca Tănase pe reţelele de socializare. 

Admiratorii Ralucăi Tănase s-au arătat uimiţi de felul în care arată chipul vedetei şi au complimentat-o care mai de care mai spectaculos. 

Surorile Raluca şi Denisa Tănase au format trupa Bambi în decembrie 1999. În august 2000, fetele au lansat primul videoclip, intitulat „Doi ochi căprui”, difuzat în premieră la Festivalul „Callatis” din Mangalia. Tot în august 2000, fetele au scos și primul album, numit „Bileţele de dragoste”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro