Raluca Macovei a născut, după ce a ţinut sarcina secretă! Primele poze cu bebeluşul. FOTO

+4 click pentru
galerie

Raluca Macovei a născut, după ce a ţinut sarcina secretă! Primele poze cu bebeluşul. FOTO © Facebook

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Raluca Macovei a devenit mămică! Nu ştiaţi că era însărcinată? Ei bine, nimeni nu ştia asta. Bruneta a ţinut sarcina secretă şi abia acum a făcut publice primele fotografii cu bebeluşul, la două săptămâni de la naştere. 

O nouă mămică în showbiz-ul autohton! Raluca Macovei a născut în urmă cu două săptămâni, la mijlocul lunii august! Bruneta a ţinut sarcina secretă şi toată lumea se bucură acum pentru ea, mai ales că, dintotdeauna, Raluca Macovei s-a arătat nerăbdătoare să devină mămică.

Raluca Macovei şi-a dorit întotdeauna un copil. După ce a trecut de cea mai grea cumpănă a vieţii sale, vedeta a pus pe toată lumea pe gânduri, postând un test de sarcină. Însă, era negativ. Timpul a trecut, iar dorinţa i s-a împlinit!

Nu la mult timp de atunci, Raluca Macovei a rămas însărcinată şi iată că, în luna august a anului 2019, a născut un băieţel perfect sănătos şi frumos foc! Raluca Macovei şi-a schimbat fotografia de la profil şi cea de la copertă cu o imagine în care apare numele Felix Armstrong şi, foarte probabil, acesta este numele ales de vedetă pentru băieţelul ei!

Fără dar şi poate, bruneta este în culmea fericirii! Deşi s-a restras din luma reflectoarelor, încă îşi mai ţine admiratorii la curent prin intermediul reţelelor de socializare. Fotografiile şi mesajele care le însoţesc sunt dovada faptului că Raluca Macovei şi-a împlinit cel mai mare vis. 

În vara anului 2017, Raluca Macovei a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. O apariţie constantă pe micul ecran, Raluca Macovei a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Vedeta a preferat să-şi trateze afecţiunea în cea mai mare discreţie, fără să-şi implice familia sau prietenii. A revenit în 2018, iar atunci a decis că e mai bine să se întoarcă la viaţa... discretă. 

Acum, Raluca Macovei trăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale, alături de oamenii dragi şi noul membru al familiei!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro