Raluca Moianu, despre depresia după moartea soţului. "Atât de tare m-a încercat viaţa"

+3 click pentru
galerie

Raluca Moianu, despre depresia după moartea soţului. "Atât de tare m-a încercat viaţa" © Foto: Facebook

Raluca Moianu a trecut prin clipe grele în urmă cu un an, când Marius Ancuţa, soţul ei, a  murit. Prezentatoarea a fost nevoită să-şi crească singură fetiţa şi să o sprijine cum a ştiut mai bine.

În plus, Raluca Moianu a trebuit să fie puternică nu doar penrtru fetiţa ei de 14 ani, ci şi pentru ea, pentru că a simţit că depresia îi dă târcoale. Vedeta a mers la medic, s-a rugat şi a încercat să gândească cât de mult pozitiv, iar astăzi poate să spună că a reuşit, învingând această boală.

"Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă", a declarat Raluca Moianu la Antena Stars. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro