Raluca Moianu are motive să zâmbească din nou după moartea tragică a fostului soţ! Ce bucurie i-a făcut fiica sa

Raluca Moianu are motive să zâmbească din nou după moartea tragică a fostului soţ! Ce bucurie i-a făcut fiica sa © Sursă Facebook

După suferinţa cumplită prin care a trecut odată cu moartea fostului soţ, Raluca Moianu are în sfârşite motive de bucurie. Autoarea surprizei ce i-a readus zâmbetul pe buze a fost chiar fiica sa, în vârstă de 14 ani.

Raluca Moianu are o fată minunată, rezultată în urma căsniciei cu fostul soţ, Marius Ancuţa. Mara Ilinica a bucurat-o pe mama sa cu noua ei realizare, ieşind pe locul al treilea la concursul de miss organizat în cadrul liceului.

Vedeta este foarte mândră de fiica sa, lucru pe care l-a împărtăşit cu fanii săi printr-o postare pe Facebook. „Au fost 22 de tineri frumoși la concursul de Miss & Mister 2019 Colegiul Național «I.L.Caragiale». Frumoasa mea a avut curaj să se înscrie, a muncit mult să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă”, a scris Raluca Moianu în descrierea unei poze cu fiica sa Mara.

Din păcate, Raluca Moianu a trecut prin clipe foarte grele în vara anului trecut. Fostul soţ, Marius Ancuţa, s-a stins din viaţă, lăsând regrete adânci în inimile celor apropiaţi. Acesta suferea de o boală cruntă, cancer la plămâni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro