Familia Monicăi Anghel s-a mărit. Fratele artistei a devenit din nou tată

+3 click pentru
galerie

Familia Monicăi Anghel s-a mărit. Fratele artistei a devenit din nou tată © Foto: Facebook

Familia Monicăi Anghel s-a mărit. Îndrăgita artistă a devenit, din nou, mătuşă, după ce cumnata sa, Raluca Petrică, a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său.

Iubita lui Alexandru Anghel, fratele Monicăi Anghel, a născut pe data pe 17 iunie, de Rusalii, în zi de sărbătoare. Totul a decurs excelent, iar mama şi fetiţa sunt foarte bine. În plus, Alexandru Anghel este extrem de fericit că este tată din nou, acesta fiind şi cel care a postat o fotografie cu micuţa nou născută pe reţelele sociale. 

„Cel de-al treilea copil al nostru, Hrisa Monica Valentina, s-a născut în zi de sărbătoare, în a doua zi de Rusalii, în Lunea Sfântului Duh, pe 17 iunie. La cât de mică și fragilă este, recunosc că o las momentan doar pe Raluca să o spele, să o schimbe, dar sunt tot mai responsabil, învăț și, la al patrulea copil, o să fiu expert!”, a spus Alexandru Anghel, potrivit Antena 1.

Raluca Petrică şi Alex Anghel formează un cuplu de mulţi ani, iar cei doi mai au împreună o fetiţă de 4 ani, Maria. Raluca Petrică mai are o fetiţă din relaţia cu fostul fotbalist, Gabi Balint. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro