VIDEO / Raluca Podea, totul despre cererea în căsătorie şi despre fosta relaţie: "A fost o mică dezamăgire"

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea, totul despre cererea în căsătorie şi despre fosta relaţie: "A fost o mică dezamăgire" © captură video

Astăzi, Raluca Podea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram care le-a dat de gândit internauţilor. Se pare că vedeta a fost cerută în căsătorie. Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", Raluca Podea a spus adevărul atât despre cererea în căsătorie, cât şi despre fosta relaţie. 

Raluca Podea este una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul românesc. Pentru că este o femeie extrem de frumoasă, bărbaţii care şi-ar dori-o la braţ apar tot mai des. Printre internauţii care îi scriu zilnic, astăzi a apărut şi un domn mai îndrăzneţ, care a cerut-o direct în căsătorie!

Vedeta însă, a ales să nu răspundă. "Sunt anumiţi băieţi, anumiţi fani, care îmi scriu. Eu niciodată n-am răspuns. S-a întâmplat azi. Lucrurile sunt clare. Sunt bine. Am avut o perioadă în care am preferat să stau puţin ascunsă, să stau acasă. Am stat la mine acasă. Unii dintre ei exagerează. Eu sunt un om deschis, realist, n-am tânjit niciodată după lucruri imposibile. Ce-mi rezervă soarta, doar Dumnezeu ştie.", a mărturisit Raluca Podea, în platoul emisiunii "Agenţia VIP".

În schimb, Raluca Podea încă este cu gândul la fostul iubit. A dezamăgit-o după o relaţie de doi ani şi, deşi iubirea nu a trecut, vedeta încearcă să-şi găsească liniştea, alături de rudele sale. Este vizibil afectată pe plan sentimental, dar pe plan profesional, lucrurile merg foarte bine!

"Nu mă simt pregătită şi nu mă simt în stare. Nu sunt genul ăsta de femeie. El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi. A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros... Era acasă, era între noi.", a mărturisit Raluca Podea. 

Iubitul a ales faima în locul dragostei, după cum chiar blondina mărturiseşte. Acest lucru a dezamăgit-o şi, mai mult decât atât, a slăbit şapte kilograme de la stres şi de la nervi.

"Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte mult emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp. Când a venit Alex şi mi-a făcut masaj la picior, nu mi-a vorbit două zile. Şi noi eram în direct... Eu am vorbit, i-am spus, i-am explicat. I-am spus că nu e bine să accepte anumite lucruri. Eu i-am făcut o imagine frumoasă, el are un suflet bun.", a precizat vedeta, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

"Fostul meu iubit a ales faima locul dragostei mele (...) Eu nu fac niciun pas, aştept să vină acasă. Eu acum locuiesc cu mama, cu băieţul meu şi cu cei doi căţei. Când a plecat, i-am spus că merg să locuiesc cu mama. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră.", a continuat blondina. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro