Raluca Podea a fost la un pas de moarte! Ce spune blondina despre una dintre cumpenele vieții sale: „Și acum am coșmaruri”

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea a fost la un pas de moarte! Ce spune blondina despre una dintre cumpenele vieții sale: „Și acum am coșmaruri” © Instagram

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy blondine din showbizul românesc a văzut moartea cu ochii! În urmă cu ceva timp, focoasa vedetă a trecut prin momente de coșmar, atunci când a fost victima unui teribil accident. 

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt oamenii care știu că Raluca Podea a trecut printr-o dramă de nedescris! Focoasa blondină a suferit un accident în urmă cu ceva timp și a povestit totul la „Acces Direct” despre drama care a marcat-o pentru totdeauna!

Fotomodelul Raluca Podea a suferit un accident rutier în urmă cu câţiva ani unde a fost desfigurată, iar acest lucru a afectat-o grav. Blondina a stat mult timp în spital, imobilizată din cauza rănilor severe.

"Mi-au pus jumătate de bust în gips şi am avut clavicula ruptă. Nu-mi amintesc copilăria, am rămas cu sechele pe viaţă! Am văzut moartea cu ochii! Şi acum am coşmaruri cu accidentul!", a declarat modelul la „Acces Direct” în urmă cu câțiva ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro