Raluca Podea a fost la un pas de moarte! Ce spune blondina despre una dintre cumpenele vieții sale: „Și acum am coșmaruri”

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea a fost la un pas de moarte! Ce spune blondina despre una dintre cumpenele vieții sale: „Și acum am coșmaruri” © Instagram

Raluca Podea, una dintre cele mai sexy blondine din showbizul românesc a văzut moartea cu ochii! În urmă cu ceva timp, focoasa vedetă a trecut prin momente de coșmar, atunci când a fost victima unui teribil accident. 

O vezi mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt oamenii care știu că Raluca Podea a trecut printr-o dramă de nedescris! Focoasa blondină a suferit un accident în urmă cu ceva timp și a povestit totul la „Acces Direct” despre drama care a marcat-o pentru totdeauna!

Fotomodelul Raluca Podea a suferit un accident rutier în urmă cu câţiva ani unde a fost desfigurată, iar acest lucru a afectat-o grav. Blondina a stat mult timp în spital, imobilizată din cauza rănilor severe.

"Mi-au pus jumătate de bust în gips şi am avut clavicula ruptă. Nu-mi amintesc copilăria, am rămas cu sechele pe viaţă! Am văzut moartea cu ochii! Şi acum am coşmaruri cu accidentul!", a declarat modelul la „Acces Direct” în urmă cu câțiva ani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro