Raluca Podea, remodelată în Turcia: "Vreau fundul lui J.Lo"

+3 click pentru
galerie

Raluca Podea se opereaza in Tucia © captura video

Manechinul Raluca Podea vrea să rămână mereu în topul preferințelor bărbaților. Cu doar o zi înaintea unei intervenţii corporale majore, fotomodelul a realizat o şedinţă filmată la piscină tocmai pentru ca admiratorii ei să aibă ocazia de a-i compara trupul înainte şi după respectiva modificare chirurgicală.

Raluca Podea va fi supusă mai multor operații chirugicale, între care o remodelare a fundului, dar și un implant de sprâncene. Pentru toate aceste intervenții, Raluca Podea va scoate din buzunar nu mai puțin de 10.000 de euro.

"M-am îngrășat câteva kilograme pentru că am vrut. Vreau să merg în Turcia să mp operez. Să-mi fac posteriorul mai mare şi să mă modelez mult mai bine şi am preferat să vin mai pe seară să nu fiu în văzul tuturor. Păi, o să-mi ia grasime pe colo, pe colo, mi-o pun în posterior a doua zi o să-mi fac impalntul de sprâncene, ştiţi că am avut o mare problemă, m-am chinuit câţiva ani! Am reuşit într-un final să scot cu laserul toată culoarea şi acum vreau să îmi fac în Turcia implantul de sprâncene.O să am o talie mai mică... și fundul ca J. Lo, o să fie mult mai rotund... Haide că nu-mi arăt fundul ăsta scump la televizor.", a spus Raluca Podea, la Xtra Night Show.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest