Raluca Ropotan, vacanţă de lux pe tărâmul milionarilor! Cum s-a relaxat bruneta. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Raluca Ropotan, vacanţă de lux pe tărâmul milionarilor! Cum s-a relaxat bruneta. VIDEO © Instagram

Fiica lui Stelian Ogică a dat fuga pe meleaguri turceşti, chiar înainte de Sărbători. Raluca Ropotan a dat agitaţia din Capitală pe plimbări cu yachtul şi cine la restaurante de lux, pe malul mării. 

Frumoasa brunetă nu s-a plimbat numai cu yachtul în largul mării, ci a şi servit cina la unul dintre cele mai fiţoase restaurante din Istanbul. Iar un ceai turcesc în port parcă nu sună deloc rău. 

Cum s-a lăsat seara, Raluca s-a îmbrăcat elegant, cu un costum negru, un crop top foarte decoltat, care îi lăsa la vedere bustul, dar şi abdomenul şi a ieşit în oraş. Şi cum silueta subţire cu mâncare uşoară se ţine, Raluca serveşte la ceas de seară fructe şi bea apă plată. 

Raluca Ropotan a fost mereu o femeie frumoasă, iar acest titlu nu avea cum să-l piardă după naştere, astfel că soţia lui Adrian Ropotan a tras tare pentru a reveni la silueta care a făcut-o celebră şi chiar a reuşit. Raluca Ropotan a reușit să slăbească într-un timp foarte scurt de la naștere și acum se poate mândri că este una dintre cele mai sexy mămici de la noi. 

Ce a declarat Ogică, după ce a devenit bunic

Stelian Ogică a fost în culmea fericirii atunci când a devenit pentru prima oară bunic. "Spaima loteriei" este topit după nepoțelul lui, nu își imaginea viața fără ei, și este mândru că Raluca și-a forma o familie atât de frumoasă. 

"Am o stare excesivă de bucurie şi emoţională. Sper să pot să leg câteva cuvinte. Nu prea am dormit deloc. Nici când s-a născut fii-mea nu a fost aşa bucuros. Va fi sprijinul vieţii mele. Raluca se simte foarte bine. A avut o naştere naturală. A născut la termen. Aseară am sunat-o, ştiam că s-a dus la spital. A început meciul, a dat gol Craiova şi a egalat Adi, cu un gol superb. Am sunat-o pe Raluca i-am spus. Când s-a terminat meciul, am sunat-o şi ea deja născuse. Mă chinui să îi zic Nicolai. S-a născut de sfântul Nicolae", a spus Stelian Ogică

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro