Raluka a ajuns pe mâna medicilor. Ce schimbări îşi va face vedeta la nivelul feţei

Raluka a ajuns pe mâna medicilor © Captura video

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Vedeta rupe topurile, dar şi gura târgului atunci când îşi face apariţia la vreun eveniment monden, pe scenă sau la vreo petrecere privată. 

Apariţiile vedetei sunt mereu impecabile. Vestimentaţia şi accesoriile sunt mereu alese cu mare atenţie, însă vedeta are mari grijă şi de cum felul în care arată.

Artista trage din greu la sală şi are grijă la ce mănâncă, deşi spune că niciodată nu a ţinut o dietă pentru că sigur ar trişa, fiind o persoană extrem de pofticioasă. 

Cât despre operaţiile estetice, vedeta a declarat, la un moment dat, că nu are decât o intervenţie la nivelul sânilor şi că nu ar mai apela la o a doua. De asemenea, Raluka a declarat că nu este de acord cu intervenţiile estetice de la nivelul feţei, mai ales cu cele exagerate.

Ei bine, de acum încolo vedeta va avea o nouă înfăţişare şi asta pentru că a făcut o schimbare la nivelul feţei. Concret, Raluka va avea un nou zâmbet.

După mult timp în care a purtat aparat dentar a venit momentul ca Raluka să zâmbească cu gura până la urechi şi să fie mândră de dinţii ei.

Chiar de pe scaunul din cabinetul stomatologic vedeta a realizat un clip video prin care le-a spus fanilor cât de entuziasmată este că, în sfârşit, îşi va da aparatul dentar jos şi va avea un zâmbet de milioane .

Nici nu o putem contrazice. Raluka are acum un zâmbet perfect, pe care îl poate afişa mereu, fără nici o ezitare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro