Cu fotografia asta a băgat bărbaţii în boală. Cum s-a afişat Raluka pe internet

+3 click pentru
galerie

Cu fotografia asta a băgat bărbaţii în boală. Cum s-a afişat Raluka pe internet © instagram

Este cunoscut faptul că Raluka are un corp super sexy, însă cu fotografia postata recent pe contul său de socializare a reuşit să le sucească minţile tuturor bărbaţilor. Vedeta a apărut într-o ipostază greu de trecut cu vederea. 

Raluka uimeşte pe zi ce trece cu talentul său şi energia de pe scena, însă nu doar acestea sunt lucrurile cu care vedeta reuşeşte să-şi impresioneze publicul. Frumoasa cântăreaţa are un corp foarte bine lucrat, aşa că bărbaţii nu dau înapoi atunci când vine vorba să o complimenteze. Cântăreaţa a postat o fotografie pe contul său de socializare prin care a reuşit să impresioneze mulţi bărbaţi. Artista apre într-un costum de baie de tip body, minuscul ce o ajută să îşi scoată în evidenţă forme apetisate.

Se pare că Raluka a ales o descriere potrivită pentru fotografia sexy: „1, 2, 3 la perete stai ! Vrem vara inapoi !!!”. Într-adevăr, mulți bărbați și-ar dori să fie puși la perete de artistă, iar aceștia cu siguranță își fac dupa privirea pozei, foarte multe fantezi. 

Raluka nu este mulțumită în totalitate de corpul ei. Care este cel mai mare complex fizic al artistei

Are un corp de zeiță, dar ceva o nemulțumește din totdeauna. Raluka a mărturisit că și-ar dori ca umerii ei să fie mai înguști, potrivit informațiilor apărute în presă. Spre nemulțumirea artistei, o operație nu o poate ajuta în acest sens, așa că fanii ei speră că, în curând, Raluka va înțelege că este perfectă și așa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro