Raluka, vacanţă de vis alături de iubit! Vedeta, într-o formă de invidiat

+3 click pentru
galerie

Raluka, vacanţă de vis alături de iubit! Vedeta, într-o formă de invidiat © Instagram

Raluka şi-a luat o pauză de la concerte şi a plecat într-o super vacanţă, pe meleaguri mult mai călduroase. Artista a ales ca destinaţie de vacanţă Tarragona, Spania, unde a fost cazată la o vilă cu o piscină imensă, înconjurată de palmieri înalţi. Peste hotare, vedeta se distrează de minune, alături de câţiva amici şi de... iubitul ei. 

Din păcate însă, Raluka încă îşi ţine ascuns partenerul şi a avut grijă ca chipul acestuia să nu fie zărit în nicio fotografie. Însă ce i-a scăpat cântăreţei a fost o poza de la restaurant, unde se pot observa două mâini de bărbat, semn că ea şi iubitul ei au plecat în vacanţă alături de încă un cuplu, conform Antena Stars.

Deşi nu s-a abţinut de la nimic, Raluka este într-o formă de invidiat! Îmbrăcată cu un costum de baie negru, vedeta a făcut furori cu formele sale bine lucrate la sală. După ce s-a înfruptat din cele mai delicioase preparate şi ne-a arătat că are cu ce se mândri, Raluka a trecut la lucru manual. Vedeta a mers să îşi confecţioneze proprii cercei din scoici, iar rezultatul nu a fost rău deloc, ba din contră, se pare că Raluka este o artistă în adevăratul sens al cuvântului!

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro