Ramona Gabor s-a întors în România, dar a dat de vești proaste despre tatăl ei: „Sunt foarte dezamăgită”

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor s-a întors în România, dar a dat de vești proaste despre tatăl ei © Instagram

Sunt vești proaste pentru Ramon Gabor, care tocmai s-a întors în România, cu ocazia sărbătorilor. De Paște, Ramona Gabor s-a văzut cu nepoții, cu sora ei, Alina, dar s-a oprit și la mormântul mamei ei. Din păcate, însă, starea tatălui ei nu este cea mai bună.

Ramona Gabor se declară „dezamăgită” de tatăl ei, care nu prea are grijă de sănătatea sa. Singurătatea și viciile îi fac probleme, spre tristețea Ramonei Gabor.

„Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba. Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune ”fetele lui tata, vă iubesc”, dar nu face nimic pentru el”, a explicat Ramona Gabor, pentru Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro