Ramona Bădescu, viață de mămică la 50 de ani. A lăsat totul pentru a avea grijă de băiețul ei

+3 click pentru
galerie

Ramona Bădescu, viață de mămică la 50 de ani. A lăsat totul pentru a avea grijă de băiețul ei © arhiva

Ramona Bădescu este o femeie eroină căci în toamna anului trecut, la vârsta de 50 de ani, actrița a adus pe lume un băiețel. Vedeta a decis să-i acorde tot timpul său, iar de atunci nu a mai fost în lumina reflectoarelor și și-a luat foarte în serios rolul de mămică.

Showbiz-ul a fost plăcut surprins să afle că va avea o nouă mămică, iar surpriza a venit chiar din partea Ramonei Bădescu care la vârsta de 50 de ani a adus pe lume un băiețel. De atunci viața vedetei a căpătat cu totul alt sens, iar actrița a decis să se ocupe în totalitate de creșterea micuțului, dar și de viața de familie. 

Frumoasa vedetă a părăsit lumina reflectoarelor, însă așa se simte cel mai bine în aceste momente. Are grijă de fiul său, dar și de bărbatul pe care îl iubește și care a apărut în viața sa atunci când avea cea mai mare nevoie. Actrița a mărturisit pentru Click.ro că trăiește o perioadă frumoasă, o perioadă la care a sperat de foarte mult timp. 

”L-am așteptat o viață întreagă. Este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilui meu. Este exact ce mi-am dorit.”, a spus actrița.

Mai mult, faptul că acum se ocupă de familie o face pe Ramona Bădescu să fie foarte fericită și împlinită, mai ales că băiețelul ei a apărut ca o minune în viața sa. ”Suntem foarte fericți împreună și trăim în acest moment atât de minunat cu discreție și eleganță”, a mai adugat vedeta pentru sursa citată. 

Venirea pe lume a micuțului a fost secretă, iar vedetă a născut în mare discreție la o clinică privată din Roma, însă acum deja se pregătesc de marele botez. Ramona Bădescu a mărturisit că marele eveniment va avea loc în Vatican. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro