Ramona de la Clejani și dramele care i-au marcat viața! Și-a acuzat celebrul tată că a lăsat-o să moară: „M-a lăsat ca pe un câine”

+4 click pentru
galerie

Ramona de la Clejani și dramele care i-au marcat viața! Și-a acuzat celebrul tată că a lăsat-o să moară © Acces Direct

A tras multe şi... încă trage cât poate. O face pentru copiii ei şi pentru că ştie, cel mai bine, cum este să supravietuieşti fără dragostea de... tată! Fără iubirea de tată, bătută mai apoi de soţ şi fugară printre străini... Aşa se poate rezuma, în cateva cuvinte, viaţa Ramonei din Clejani.

„M-a lăsat să mor, m-a lăsat ca un cânie să mă perpelesc, eu mă rugam la Dumnezeu să îmi ia zilele”, spunea, acum 8 ani, Ramona, pentru „Acces Direct”. Cu lacrimi în inimă şi-n privire, bruneta uluia o ţară întreaga cu povestea ei sfârşietoare.

Ramona a recunoscut atunci că a vrut chiar să-şi pună capăt zilelor, din cauza condiţiilor cumplite în care a crescut, mai ales pentru că, acuza ea atunci, ar fi fost prigonită de părintele său faimos!

„Eu voiam să mă sinucid, m-a călcat în picioare cum a vrut el, mai bine ma nășteam moartă dupa el”, a mai spus Ramona.

Aşa numită "fiica secretă" a artistului avea, pe atunci, 19 ani şi supravieţuia alături de mama ei, în condiţii crunte... Iar mai apoi, a rămas şi fără puţinul pe care-l avea.

Cu sufletul sfâşiat de durere, Ramona a povestit cât de greu i-a fost să trăiască în umbra faimei tatălui şi cât de tare a ars-o mâhnirea că în familia în care curgea acelaşi sânge, unii aveau ETICHETĂ de prinţi şi alţii de... cerşetori. Ramona nu a abandonat însă lupta cu soarta. Iar acum bruneta ar da orice ca blestemul să nu se mai repete!

A simţit mereu că doar mama îi e singurul sprijin adevărat, până când l-a întâlnit pe cel care i-a devenit soţ şi i-a dăruit mai apoi două fiice. Același bărbat care, însă, a chinuit-o în fel și chip.

A reuşit să scape iar câţiva ani mai târziu, Ramona a cântat la Londra ca să-şi poată întreţine copilasii. Iar acum, bruneta se poate lăuda cu o carieră trudită pe lacrimi de sînge, la care doar visa, în urma cu 8 ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro