Ramona Gabor, în vacanţă pe banii lui Mr. Pink! Ce i-a pus la dispoziţie cumnatul, în China / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor, în vacanţă pe banii lui Mr. Pink! Ce i-a pus la dispoziţie cumnatul, în China / VIDEO © Instagram

Ramona Gabor se răsfaţă în China pe banii lui Mr. Pink. A fost cazată la un hotel de lux, s-a plimbat şi a încercat tot felul de preparate interesante. Milionarul Monicăi i-a pus la dispoziţie cumnatei toată averea, iar ea a ştiut cum să profite de acest lucru.

Ramona Gabor a dat căldura din Dubai pe mirajele Chinei. Şatena a mers într-o vacanţă sponsorizată chiar de "cumnatul" Mr.Pink. Şi nu o spunem noi, ci chiar ea a recunoscut faptul că a plecat în China datorită afaceristului:"Mulţumesc, Mr.Pink pentru că ai organizat această excursie în Asia pentru mine. Învăţ atât de multe în fiecare zi."

A învăţat multe, dar a şi încercat tot felul de preparat tradiţionale asiatice, care de care mai interesante. Cum ar fi puiul...negru cu pene albe. Da, aţi auzit bine, iar Ramona pare fascinată de preparatul inedit. 

"Supa aceasta este cu pui negru, nu am mai auzit niciodată. Practic, puiul are pene albe şi carnea neagră. Wow!", le-a spus Ramona Gabor urmăritorilor. 

Iar Mr. Pink nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba despre comfortul surorii iubitei sale. Aşa că a avut grijă să fie cazată la un hotel foarte luxos, care avea o privelişte ameţitoare...la propriu, dar şi la figurat. Pentru că Ramona merită tot ce e mai bun, aşa că până şi în China e la tot la înălţime...mai exact la etajul 96, potrivit Antena Stars.

Păi la un aşa tratament de prinţesă, nici nu aveam cum să nu fie recunoscătoare şatena. Mai, mai că ar renunţa la Dubai şi s-ar muta în China, la cât de încântată este de frumuseţile acestei ţări. Sau poate are şi ea norocul surorii mai mari, şi îşi găseşte şi ea sufletul pereche în Asia. 

"Acum mă pregătesc să merg în alt oraş, Dongguan. Trebuie să vă spun, China este atât de frumoasă, sunt foarte impresionată", a precizat Ramona Gabor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro