Ramona Gabor, petrecere fastuoasă în Dubai! Bruneta s-a distrat din plin pe un yacht de lux / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor, petrecere fastuoasă în Dubai! Bruneta s-a distrat din plin pe un yacht de lux © Instagram

Ramona Gabor nu stă locului nicio clipă. Ba merge la cele mai luxoase restaurante, ba se distrează pe yacht-uri la petreceri exclusiviste. Aşa viaţă de prinţesă duce în Dubai şatena. De data aceasta, Ramona a mers la ziua de naştere a unei prietene, pe un yacht de toată frumuseţea.

Cum a început petrecerea, Ramona a mai renunţat la o parte din haine, şi a rămas într-un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, dar care avea un decolteu adânc, şi lasă la vedere exact cât trebuie.

Ramona Gabor, petrecere de lux pe yacht

Distracţia a continuat, iar Ramona a fost suficient de curajoasă să intre şi în apă cu toate că temperatura nu era tocmai prietenoasă. Dar şatenei nici că i-a păst. Oricum dansul a ajutat-o să se încălzească după ce a urcat in nou pe yacht.

Iar petrecerea a ţinut până în zori. Ramona s-a distrat de minune, dar a avut timp şi pentru relaxare, scrie Antena Stars.

A petrecut cu fast și de ziua ei

Acum o lună, Ramona Gabor a avut parte de o altă petrecere de lux, de data aceasta protagonistă fiind chiar ea. Sora Monicăi Gabor a împlinit 31 de ani și a fost tratată regește, unde altundeva – în Dubai!

„Ce aniversare frumoasă am avut noaptea trecută și toate mulțumirile mele merg spre încântătoarele mele prietene, care mi-au făcut ziua atât de specială cu urările lor, surprizele pe care mi le-au făcut și căldura din inimi”, scria Ramona Gabor atunci, drept mulțumire pentru urările de „la mulți ani”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro