Ramona Gabor vrea să se întoarcă în România! "M-am trezit cu dor de casă"

+3 click pentru
galerie

Ramona Gabor vrea să vină în ţară © Instagram

Dacă vine vorba de lux, Ramona Gabor ştie exact la ce să se gândească. Apariţii fierbinţi, locuri scumpe, vacanţe la care alţii doar visează, dar nimic nu e la fel ca acasă. Chiar dacă portofelul conţine multe bacnote şi contul bancar multe zerouri, dorul de casă este mai puternic pe zi ce trece. 

Pare fericită din cale-afară peste hotare, locuieşte în America, acolo unde şi Monica Gabor şi-a refăcut viaţa. Se plimbă prin cele mai luxoase şi scumpe locuri, merge la petreceri cu celebrităţi, dar din când în când îi lipseşte ţara în care a crescut şi în care a cunoscut pentru prima oară succesul. "Eu m-am trezit cu dor de casă. Mi-aş fi dorit tare mult ca acest weekend că fiu în România, însă nu întotdeauna reuşim ce ne propunem. Este sezonul botezurilor şi ar fi trebuit să ajung şi eu la botezul unui îngereaş", a scris Ramona Gabor pe contul personal de Instagram.

Cum nu poate fi alături de admiratorii din România decât cu ajutorul internetului, vedeta le-a promis internauţilor că îi va ţine la curent cu activităţile sale din acest weekend. "O să vă updatez pe insta story cum a decurs în schimb, weekend-ul meu.", a continuat Ramona Gabor

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro