Fiica nelegitimă a lui Ioniţă de la Clejani, mesaj cutremurător: "Tata m-ar fi lăsat să mor"

+3 click pentru
galerie

Fiica nelegitimă a lui Ioniţă de la Clejani, mesaj cutremurător: "Tata m-ar fi lăsat să mor" © spynews.ro

Povestea Ramonei Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniţă de la Clejani, a ţinut primele pagini ale ziarelor în urmă cu patru ani. A fost nevoită să cerşească pe străzile Londrei, pentru a-şi putea întreţine cei trei copii. Însă, acum vine cu o declaraţie cutremurătoare!

Fiica nelegimită a lui Ioniţă de la Clejani a reuşit datorită vocii sale să treacă de acea perioadă cumplită a vieţii sale şi se întreţine din cântări. Însă, ea nu poate uita nici acum că tatăl ei nu a ajutat-o financiar când a avut cea mai mare nevoie. 

“Atunci când greutăţile vieţii mele se adună strig la Dumnezeu şi fără să vreau întreb «Unde eşti, tată?» Eu una nu aş fi vrut să fiu rudă cu acest om! Dacă nu aş fi fost puternică, tata m-ar fi lăsat să mor! Am momente când îmi este dor de el, dar uit că tatăl meu este un om fără inimă şi atunci sunt forţată să revin la realitate şi îl rog pe Dumnezeu să mă liniştească. Am un mesaj pentru toţi părinţii şi anume să îşi iubească copiii şi să nu îi abandoneze indiferent de situaţie. Să riscaţi cu toată fiinţa voastră pentru a vă creşte puişorul”, a declarat Ramona, pentru Click!.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro