Ramona Olaru și Cuza și-au spus ”adio” din nou! Mesajul publicat de asistentă pe pagina de socializare spune tot! ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic”

+3 click pentru
galerie

Ramona Olaru și Cuza și-au spus ”adio” din nou! Mesajul publicat de asistentă pe pagina de socializare spune tot! ”Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic” © arhiva

Chiar dacă păreau că lucrurile sunt din ce în ce mai bine pentru ei, iată că situația stă cu totul diferit. Se pare ca Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit, iar mesajul publicat pe pagina sa de socializare spune multe! 

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, anunța într-o postare că relația sa cu Cuza de la Noaptea Târziu s-a terminat, însă la scurt timp s-au afișat din nou împreună și parcă mai fericiți ca niciodată.

Ei bine, nu știm ce să mai credem, deoarece mesajul publicat în urmă cu scurt timp de Ramona Olaru spune multe și parcă anunță o nouă despărțire în showbiz, deoarece este destul de tranșant. Vedeta ține să mărturisească că până acum a avut în viața ei doar ”bărbați de nimic”, ceea ce e destul de dur atât pentru Cuza, dar și pentru cei cu care aceasta a mai fost cuplată de-a lungul timpului: ”Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory. 

Mai mult de atât, semnele despărțirii par a fi și mai evidente, deoarece atât Cuza cât și Ramona Olaru nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram, însă în urmă cu o seară nu prevestea nimic cea ce urma să se întâmple, deoarece aceștia au fost împreună, iar tânărul artist chiar i-a dat tag asistentei într-o postare pe InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro