Randi a luat o decizie radicală. Fanii sunt uimiți de alegerea cântărețului: „În câtiva ani n-o sa mai rezist ca artist”

+3 click pentru
galerie

Randi a luat o decizie radicală. Fanii sunt uimiți de alegerea cântărețului: „În câtiva ani n-o sa mai rezist ca artist” © instagram

Randi este unul dintre artiștii îndrăgiți din România. Tânărul face furori cu vocea sa, dar și cu fizicul foarte bine lucrat în sala de gimnastică. Cântărețul a decis totuși că nu este de ajuns doar să aibă voce și mușchi, are nevoie să fie activ și pe contul de socializare. 

Randi s-a hotărât să facă o schimbare privind viața lui profesională. Deși este un artist desăvârșit și are zeci de admiratoare ce ar dori să ajungă să facă o poză cu el, Randi a decis că nu-i de ajuns doar să meargă la concerte și să cânte sau să apară la televizor.

Cântărețul nu era foarte activ pe una dintre funcțiile contului său de socializare, funcție ce e folosită de mii de persoane publice și nu numai. Acum, și-a dat seama că pentru a putea evolua, fanii vor să vadă cât mai multe filmulețe cu el în diferite ipostaze, așa că s-a hotărât să intre și el în pas cu ce se cere: „Azi am ajuns la concluzia că dacă nu mă apuc serios să fac story-uri și boomerang-uri și tik tok-uri și ce mai e faimos astazi și popular, în cațiva ani n-o să mai rezist ca artist. Îmi aduc aminte cu nostalgie ca pe vremea mea, acum 14 ani când m-am lansat, că era de ajuns să canți, să dansezi dacă puteai, să mergi la concerte și sa fi pe radio. Acum dacă nu ești pe Instagram nu mai poți exista ca artist.” 

A ajuns la perfuzii, în urmă cu doar câteva zile

Randi s-a confrunt cu o  probleme de sănătate, cauzate, cel mai probabil, de viaţa haotică pe care o au toţi artiştii şi de stresul din ultima perioadă. 

"Din păcate starea de sănătate nu îmi permite să urc pe scenă în această seară la Focşani. Concertul este reprogramat pentru duminica de la ora 19:00. Vă mulţumesc tuturor pentru înţelegere şi de abia aştept să ne vedem duminică!", a scris Randi pe reţelele de socializare.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro