Randi dezvăluie misterul celor 7 ani de burlăcie. "Sunt o cauză pierdută"

Randi dezvăluie misterul celor 7 ani de burlăcie. "Sunt o cauză pierdută" © Instagram

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi şi producători muzicali din ţara noastră, dar şi cel mai râvnit burlac la momentul actual. Recent, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Randi a desluşit misterul în ceea ce priveşte viaţa lui amoroasă. 

De-a lungul anilor, Randi a fost foarte discret cu viaţa personală, fiind prezent în atenţia tuturor cu proiectele muzicale pe care le-a creat. Astăzi, după multe aşteptări, doritoarele la inima lui Randi au primit răspunsul celebrei întrebări: De ce nu are o relaţie?

Cântăreţul este o fire energică şi plină de viaţă, declarând că este singur de mai bine de şapte ani, libertatea fiind de altfel plăcerea lui vinovată. "Adevărul este că îmi place libertatea. M-am obişnuit aşa, de şapte ani. Sunt o cauză pierdută.", a declarat Randi, pentru emisiunea "Răi da’ Buni".

Cu toate acestea, artistul consideră că toate se întâmplă la timpul lor, experienţa fiind baza unei relaţii de succes şi de lungă durată. "Evident că sentimentele sunt importante, dar sentimentele nu cresc în copaci. Apar în nişte condiţii formidabile, cele adevărate, iar până la cele excepţionale, experimentăm şi nu ne gândim că n-a avut suflet, nu mai pot să dorm noaptea. Viaţa îţi dă ceea ce meriţi.", a povestit Randi, pentru Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro