Randi, totul despre motivele pentru care nu are o iubită! "Nu am o relație intimă cu cineva"

Randi, totul despre motivele pentru care nu are o iubită! "Nu am o relație intimă cu cineva" © captura video

Randi este singur de ceva timp și toată lumea se întreabă când va spune adio burlăciei și cât de curând îl vor vedea alături de o femeie. Cântărețul a fost dezamăgit de fosta relație și pare foarte hotărât în privința vieții sale amoroase.

Randi a vorbit, în direct la Star Matinal, despre motivele pentru care nu vrea să se implice într-o relație amoroasă și ce condiții trebuie să îndeplinească o femeie, dacă vrea să îi încălzească așternuturile în această iarnă. Randi spune că nu trebuie să aibă o relație sau să trăiască o poveste de dragoste pentru a-și cânta iubirea în videoclipurile muzicale. 

"Suntem dependent de viață și diversificare. Încerc să schimb mereu stilul, să nu mă repet. Cred că am fost depedent și de un om. Am multe persoane pe care le iubesc, dar sunt singur, n-am reușit în șase ani să nu mai fiu. Pot să vorbesc despre iubire chiar dacă nu am o relație intimă cu cineva. Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună. Cred că ține de un fel de chimie și după atâtea experiențe îți dai seama dacă merge, chiar după trei zile. Și gustul libertății e dulce, frate. Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vrea liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită.", a declarat Randi, la Star Matinal.  

Randi a declarat anul trecut, pe vremea când era tot singur, că nu are nevoie de o iubită pentru a avea parte de sărbători fericire. Artistul petrece Crăciunul alături de familia lui, la Pitești, și spune că preferă compania părinților și rudelor pentru că așa își găsește liniștea și împlinirea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro