Râuri de lacrimi și regrete pentru Mădălin! Prietenii și colegii îl plâng pe jandarmul găsit astăzi, după trei luni, înecat în râul Bega! ”Nu o sa te uit niciodată”

Râuri de lacrimi și regrete pentru Mădălin! Prietenii și colegii îl plâng pe jandarmul găsit astăzi, după trei luni, înecat în râul Bega! ”Nu o sa te uit niciodată” © facebook

Cu toții au sperat la o minune, însă iată că astăzi au primit vestea loc. Mădălin, fiul, prietenul și colegul dispărut în urmă cu trei luni din fața complexului studențesc din Timișoara, a fost găsit înecat în râul Bega. 

Toți cei dragi au sperat ca Mădălin să fie găsit în viață și să se întoarcă înapoi acasă, însă astăzi au primit vestea care a picat ca un trăsnet pentru aceștia. Jandarmul dispărut în urmă cu trei luni a fost găsit decedat, înecat în râul Bega! 

Familia a crezut tot timpul că o minune le va aduce fiul înapoi, însă polițiștii i-au găsit trupul după trei luni de căutări, atunci când a dispărut din complexul studențesc din Timișoara, acolo unde era student, dar și unde își avea locul de muncă! 

Prietenii și colegii deja au început să-și declare regretele pentru cel pe care l-au cunoscut și cu care au petrecut sau cu care au studiat, iar pagina sa de Facebook a început să aibă o mulțime de mesaje din partea acestora. 

”Drum lin către îngeri, Mădă! Dumnezeu să te odihnească in pace!Nu o sa te uit niciodata coleg drag! :( :( / Să te odihnească Dumnezeu în pace Mada! Suflet bun ne-ai lăsat cu amar în suflet frățior! :(( / Un om cu suflet prea bun😥😥 Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!😥😥”, au fost doar câteva dintre mesajele de regret al celor care l-au cunoscut pe Mădălin! 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro