Omagiu emoţionant adus lui Răzvan Ciobanu. Ce mesaj a avut designerul Nicoleta Negură după ce i-a dedicat o colecție

Omagiu emoţionant adus lui Răzvan Ciobanu. Ce mesaj a avut designerul Nicoleta Negură după ce i-a dedicat o colecție © Sursă Instagram

Moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu a lăsat urme adânci în inimile apropiaţilor săi. Acesta a fost amintit weekendul trecut în cadrul Fashion Week de la Timişoara. Designerul Nicoleta Negură a făcut un gest impresionant, dedicându-i acestuia o colecţie, simbol al prieteniei pe care au avut-o.

Timişoara Fashion Week a fost un eveniment care a găzduit designeri de renume. Printre vedetele autohtone au fost prezente Cosmina Păsărin şi criticul de modă Iulia Albu.  
Nicoleta Negură şi-a prezentat o colecţie impresionantă de rochii realizate din ţesături naturale. Aceasta i-a fost dedicată regretatului designer Răzvan Ciobanu, de aceea a fost intitulată ”SPHYNX”, după pisicile pe care le îndrăgea foarte mult. În cadrul defilării, Nicoleta a susţinut un discurs emoţionant prin care şi-a exprimat admiraţia faţă de Răzvan.

”Eu l-am cunoscut pe Răzvan în 2017, la București la un eveniment unde urma să împărțim aceeași scenă. Eram foarte emoționată țin minte, pentru că era prima mea prezentare la un nivel mai mare. A venit cu un sacou plin de broșe, a văzut că sunt agitată și m-a prins de mână. M-a întrebat de ce sunt agitată și mi-a spus: «arată-mi colecția ta». Atunci el m-a luat de mână și mi-a spus: «tu vezi ce e în jurul tău? Ești conștientă de ceea ce faci?», apoi m-am luminat imediat și au dispărut acele emoții. Răzvan mi-a dat o broșă și vreau să spun că o țin și acum la loc de cinste. Am hotărât să realizez această colecție și să i-o dedic, pentru că a fost și va rămâne un reper în moda românească, iar pentru mine un model de urmat. SPHYNX este colecția la care am lucrat multe zile în atelier, cu gândul la el”, a povestit designerul Nicoleta Negură, în memoria prietenului său drag.

Răzvan Ciobanu a murit la data de 29 aprilie 2019, în urma unui groaznic accident rutier.

Evenimentul Timișoara Fashion Week se află la cea de-a IV-a ediție.


facebook whatsapp twitter pinterest