Răzvan Ciobanu, criză de nervi la audierile în dosarul "Droguri pentru VIP-uri"! Primele imagini

+5 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu © captura Antena 1

În dosarul "Stupefiante pentru Vipuri" au fost audiate nume grele din showbiz și anume Elis Armeanca, Ramona Bădulescu și Răzvan Ciobanu.

Din primele informații, Elis Armeanca este citat în calitate de suspect în acest dosar, în timp ce Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, în calitate de martori. Acasă la Elis Armeanca au fost făcute percheziții în această dimineață, dar nu a fost găsit în locuință și este suspectat de trafic de droguri de mare risc. Raluca Bădulescu și Răvan Ciobanu s-au prezentat în fața procurorilor în urmă cu doar câteva ore și nu au vrut să comenteze nimic la ieșire. Răzvan Ciobanu le-a răspuns ironic jurnaliștilor: "Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine.", a spus Răzvan Ciobanu, la ieșirea de la DIICOT. 

Citește și: Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu şi Elis Armeanca, suspectaţi într-un dosar de trafic de droguri

Răzvan Ciobanu a fost surprins în timp ce avea o criză de nervi în incinta DIICOT, fuma țigară după țigară și era extrem de agitat, înainte de a se prezenta în fața procurorilor. Pe de altă parte, Raluca Bădulescu a ieșit razant prin mulțimea de jurnaliști care o așteptau la ieșire și cereau lămuriri, iar vedeta a fost destul de tranșantă în declarații: "Nu comentez nimic, nu am ce să spun.", a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Acces Direct. 

"Mulți dintre ei sunt consumatori, este vorba despre cocaină, un stupefiant de mare risc, consumat de mulți. Eu zic că nu sunt primele vedete din acest dosar, vor mai fi și alții.", a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, la Acces Direct.

Alte vedete implicate în dosare de acest gen

Cei cinci nu sunt singurele vedete din showbizul românesc implicate în astfel de scandaluri. În 2007 a fost deschis un dosar, "Cocaină pentru VIP-uri", în care au fost implicate nume sonore ca Ion Alexandru Ţiriac, Alex Velea sau Ileana Lazariuc. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro