Răzvan Ciobanu avea halucinaţii şi credea că cineva este mereu pe urmele lui. "Mă omoară piticul"

Răzvan Ciobanu avea halucinaţii şi credea că cineva este mereu pe urmele lui. "Mă omoară piticul" © Foto: Instagram

Noi detalii ies la suprafaţă cu privire la moartea lui Răzvan Ciobanu. Se pare că regretatul designer trăia tot timpul cu o frică imensă pentru că cineva îl ameninţa.

Un apropiat al lui Răzvan Ciobanu a povestit că designerul avea momente când avea halucinaţii. Ba chiar la un moment dat şi-a sunat o bună prietenă să vină să stea cu el pentru că simţea că mai este cineva în casă cu el şi vrea să-i facă rău.

”Îmi amintesc de o poveste, este adevărat, de acum ceva vreme, când Răzvan a sunat-o pe o foarte bună prietenă în miez de noapte. Era disperat și repete încontinuu că el va muri, să vină ea să îl salveze. Speriată, femeia s-a îmbrăcat rapid și s-a dus acasă la Ciobanu, să vadă ce se întâmplă cu adevărat! În momentul în care a ajuns acolo l-a văzut pe designer ascuns după un scaun, cu o figură speriată. Acesta i-a arătat cu degetul înspre peretele de la living și i-a zis disperat. ”Uite-l pe piticul ăla, m-a amenințat! E acolo!!! Mă omoară piticul”, erau cuvintele sale, lucru ce a speriat-o pe amica lui, care, atunci, a realizat că omul avea probleme serioase. L-a liniștit cu greu, dar a rămas cu imaginea aceea multă vreme”, au spus persoane apropiate lui Răzvan Ciobanu, potrivit wowbiz.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro