Ce spune Răzvan Simion, despre nunta lui Dani Oțil: „S-a discutat”

+3 click pentru
galerie

Ce spune Răzvan Simion, despre nunta lui Dani Oțil © Arhivă

Presa a bubuit după ce, în mediul online, s-a propagat o informația conform căreia Dani Oțil s-ar pregăti de nuntă. Acum, colegul lui, Răzvan Simion, lămurește situația și chiar explică de la ce eroare au pornit toate speculațiile.

Un simplu comentariu a stârnit tot felul de speculații. După ce actorul Mihai Bobonete i-a răspuns lui Dani folosind cuvintele „Mulțumesc, finule!” au apărut, evident, și semnele de întrebare.

Însă, totul a fost o mare neînțelegere, susține Răzvan Simion.

„S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună 'Da, moșule', pentru că Dani este moșul băiețelului său. Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice. A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile”, a explicat Răzvan Simion, pentru VIVA!

Dani Oțil are, de ceva vreme, o relație cu modelul Gabriela Priscariu. Relația pare să devină din ce în ce mai serioasă, prezentatorul începând recent să-și pună și poze alături de iubita lui.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest